...
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Heathrow Express tickets boeken

London Bus
Inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    Ben je op zoek naar de snelste en meest comfortabele transfer om van Heathrow Airport naar het hart van Londen te reizen? Kies dan voor de Heathrow Express! Deze hoogwaardige treindienst verbindt London Heathrow met London Paddington en combineert ongekende snelheid met optimaal comfort.

    De Heathrow Express is verreweg de snelste optie voor reizen tussen Heathrow en Central Londen. Vanaf Terminal 2 en Terminal 3 ben je binnen slechts 15 minuten in London Paddington, terwijl de rit vanaf Terminal 5 slechts 21 minuten duurt. Met vertrekken elke 15 minuten, hoef je nooit lang te wachten om aan je reis te beginnen.

    Aan boord van de Heathrow Express geniet je van comfortabele stoelen, gratis Wi-Fi, en voldoende ruimte voor je bagage. Er is ook een entertainment systeem beschikbaar met toegang tot e-kranten, magazines en spelletjes. Reizigers met een Business First ticket kunnen bovendien gebruikmaken van de Security Fast Track op Heathrow, wat zorgt voor een nog soepelere reiservaring.

    Heathrow Express tickets

    Er zijn verschillende mogelijkheden voor het aanschaffen van een Heathrow Express ticket. Je kunt je tickets gemakkelijk online kopen, via de app, of bij een van de kiosken op het station. We raden aan om je tickets van tevoren te boeken om verzekerd te zijn van de beste prijzen. London Heathrow Express tickets zijn ook verkrijgbaar in combinatie met de London Pass, waardoor je extra kunt besparen op attracties in Londen.

    De kosten van een Heathrow Express ticket kunnen variëren afhankelijk van hoe vroeg je boekt en de klasse waarin je reist. Vroeg boeken kan aanzienlijke besparingen opleveren, met tickets die soms al maanden van tevoren beschikbaar zijn tegen gereduceerde prijzen. Standaard enkele reistickets van Heathrow naar London Paddington beginnen vaak rond de £20 wanneer je online boekt, maar de prijzen kunnen oplopen als je last-minute koopt of tijdens piekuren reist.

    Business First tickets, die extra comfort en faciliteiten bieden zoals ruimere zitplaatsen en toegang tot de Security Fast Track bij Heathrow, zijn duurder. Deze premium service is een uitstekende keuze voor zakenreizigers of voor wie graag met meer gemak en luxe reist.

    Een groot voordeel van de Heathrow Express is dat kinderen tot en met 15 jaar gratis reizen wanneer ze worden begeleid door een betalende volwassene. Dit maakt de Heathrow Express een aantrekkelijke optie voor gezinnen die naar Londen reizen. Alleenreizende kinderen die kunnen aantonen dat ze vliegen, zoals met een geldige vliegticket of boarding pass, kunnen ook gratis reizen, maar moeten dit bij een medewerker van Heathrow Express aangeven om hun ticket te ontvangen.

    Het is belangrijk voor ouders die overwegen hun kinderen alleen te laten reizen om zich bewust te zijn dat, hoewel de Heathrow Express kinderen toestaat alleen te reizen, zij geen verantwoordelijkheid nemen voor het welzijn van kinderen tijdens de reis. Ouders dienen dit risico zorgvuldig af te wegen en passende regelingen te treffen.

    De Heathrow Express biedt ook faciliteiten voor reizigers met speciale behoeften. Alle stations en treinen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, en er is assistentie beschikbaar op aanvraag.

    Powered by GetYourGuide

    Veel gestelde vragen

    De kosten van een Heathrow Express ticket variëren afhankelijk van wanneer je boekt en of je van een online korting gebruikmaakt. Prijzen beginnen meestal vanaf ongeveer £20 voor een enkele reis wanneer je vooraf online boekt.

    De snelste manier om van Heathrow naar het centrum van Londen te reizen is met de Heathrow Express. Deze trein brengt je in slechts 15 minuten van Heathrow Terminals 2 en 3 naar London Paddington station. Vanaf Terminal 5 duurt de reis ongeveer 21 minuten.

    De Heathrow Express vertrekt vanaf Heathrow Central Station, gelegen tussen Terminal 2 en Terminal 3. Reizigers van Terminal 4 en 5 hebben gemakkelijke toegang tot deze service via gratis shuttleverbindingen die frequent rijden.

    De reistijd met de Heathrow Express van Heathrow Terminals 2 en 3 naar London Paddington is slechts 15 minuten. Vanaf Terminal 5 duurt de reis 21 minuten.

    London Heathrow is een van de drukste luchthavens ter wereld. Het kan vooral druk zijn tijdens piekuren, schoolvakanties en feestdagen. Het is altijd een goed idee om extra tijd in te plannen voor beveiligingscontroles en check-in, vooral tijdens deze drukkere perioden.

    Powered by GetYourGuide
    cropped Weekendje naar Londen logo

    Weekendje Naar Londen is jouw complete reisgids met alle tips en nieuws over Londen.

    Meest gelezen

    Boek je treinreis

    ?c=943&m=2189470&a=465195&r=&t=html

    Boek je ticket

    ?c=32921&m=1791122&a=465195&r=&t=html

    Boek je verblijf

    ?c=14392&m=2273163&a=465195&r=&t=html
     

    boek je activiteiten

    Scroll naar boven
    Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
    Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.